Registreren nieuwe cursisten

Via de betaalpagina op GevaarlijkeStoffen.eu meldt u zichzelf of uw collega aan voor de Cursus Chemie voor de logistiek. De kosten voor de cursus bedragen € 249,-*. Na ontvangst van het aanmelding en betaling kunt u uw cursusbrief direct downloaden. In de welkomstbrief staan de inloggegevens.

De cursusdeelnemer logt in en volgt de leermodules, waarna hij of zij de vragenmodules invult en doorstuurt. Wanneer alle modules en vragen-modules (4) zijn doorlopen en doorgestuurd ontvangt de deelnemer een beoordeling. Zijn 70% of meer van de Multiple choice vragen positief beantwoord, dan ontvangt de cursist zijn of haar Certificaat interne auditor.

* ex BTW

Deelnemen aan de Cursus Chemie voor de logistiek.

Registratie voor de cursus kan via de webshop op Gevaarlijkestoffen.eu (u kunt direct aan de slag). U ontvangt later een definitieve factuur voor uw administratie. Na betaling kunt u de cursusbrief direct downloaden. Hierin staat het wachtwoord en de link. Geeft u meerdere cursisten op zorg er voor dat u in het notitieveld van het formulier de namen, geboortedata en emailadressen van de deelnemers opgeeft.

Print Friendly, PDF & Email
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cursus Chemie voor de logistiek
Average rating:  
 3 reviews
by Geert D. on Cursus Chemie voor de logistiek
Duidelijke Lesstof, Zeer Leerzaam

Super behulpzaam en reacties zijn altijd super snel. Voor extra uitleg kan je altijd terecht bij je docent. Toppie!🙂

by H. De Groot on Cursus Chemie voor de logistiek
De Cursus Valt Erg Goed!

Lesstof is makkelijk te doorlopen. Leuke en leerzame thuisstudie die per les niet te veel tijd in beslag neemt.

by Klaas T on Cursus Chemie voor de logistiek
Ziet Er Goed Uit En Duidelijk Geschreven

Ik ben zeer tevreden over het product. Ik ben al een tijdje werkzaam als magazijnmedewerker en de cursus sluit goed aan op mijn werk en geeft goede nieuwe inzichten

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us